Sterownik schładzarki do mleka Sach-12M-o

0
810

Czy warto zakupić schładzarkę?

Będąc właścicielem restauracji czy innego punktu gastronomicznego, w którym to na co dzień serwuje się dania obiadowe – warto pomyśleć o dodatkowym wyposażeniu.
Konkretnie chodzi o schładzarko-zamrażarkę szokową, nazywaną potocznie „szokówką”. Urządzenie to ułatwi pracę w lokalu i przyczyni się do sprawnego wydawania posiłków.
Przy dużej ilości klientów czas oczekiwania wydłuża się niemiłosiernie, przede wszystkim wtedy, gdy dania przygotowywane są na bieżąco. Klienci niecierpliwią się, a czasami nawet wychodzą z lokalu.
Nabywając schładzarki, mamy możliwość zrobienia większej ilości potraw i zamrażania ich nawet wtedy, kiedy są gorące. Robiąc takie zapasy możemy następnie szybko je odmrozić i podać klientowi, który nawet się nie zorientuje, że podane dane było przyrządzone np. kilka dni, a nawet miesięcy wcześniej.
Ten typ urządzenia chłodzącego jest dlatego tak wyjątkowy, ponieważ wszystkie potrawy poddane obróbce termicznej w szybki sposób zachowują :
– wszystkie właściwości odżywcze (nie tracą witamin i mikroelementów),
– walory smakowe,
– naturalny kolor,
– konsystencję.

kluczowe frazy: Niezawodny sterownik schładzarki do mleka, Dochodzenie odszkodowań górniczych w Koninie, środek tezauryzacji, krzem sieć krystaliczna