Zespół Szkół Ekonomiczno-Usługowych im. Stanisława Staszica w Bytowie


    
Projekt - „Dobry zawód- lepsza przyszłość”
Informacja o projekcie Kompetentni na starcie
Remont i przebudowa sali do lekcji fizyki na salę do zajęć nauki gastronomii wraz z wyposażeniem w Zespole Szkół Ekonomiczno – Usługowych

REKRUTACJA

Zobacz- – – ->>Prezentacja ZSEU<<

Informacje dla absolwentów szkół podstawowych:

INFORMACJA O PLANOWANYCH KIERUNKACH KSZTAŁCENIA w szkołach ponadpodstawowych prowadzonych przez Powiat Bytowski na rok szkolny 2019/2020

HARMONOGRAM REKRUTACJI DO SZKÓŁ PONADGIMNAZJALNYCH /PONADPODSTAWOWYCH W POWIECIE BYTOWSKIM NA ROK SZKOLNY 2019/2020

OFERTA EDUKACYJNA SZKÓŁ PONADPODSTAWOWYCH prowadzonych przez Powiat Bytowski na rok szkolny 2019/2020

PODANIE DLA ABSOLWENTÓW SZKOŁY PODSTAWOWEJ

Informacje dla absolwentów gimnazjum:

INFORMACJA O PLANOWANYCH KIERUNKACH KSZTAŁCENIA w szkołach ponadgimnazjalnych prowadzonych przez Powiat Bytowski na rok szkolny 2019/2020

HARMONOGRAM REKRUTACJI DO SZKÓŁ PONADGIMNAZJALNYCH /PONADPODSTAWOWYCH W POWIECIE BYTOWSKIM NA ROK SZKOLNY 2019/2020

OFERTA EDUKACYJNA SZKÓŁ PONADGIMNAZJALNYCH prowadzonych przez Powiat Bytowski na rok szkolny 2019/2020

PODANIE DLA ABSOLWENTÓW ODDZIAŁÓW GIMNAZJALNYCH

Klauzula informacyjna RODO

Propozycje oddziałów klas I w roku szkolnym

2018/2019 w ZSEU Bytów

Klasy dla absolwentów gimnazjów

Planowana liczba oddziałów Planowana liczba uczniów w oddziale Klasy dla absolwentów szkół podstawowych Planowana liczba oddziałów

Planowana liczba uczniów w oddziale

technik spedytor

1

30

technik spedytor / technik logistyk

0,5/0,5

32

technik ekonomista

1

30

technik ekonomista

1

30

technik żywienia i usług gastronomicznych / technik handlowiec

0,5/0,5

32

technik żywienia i usług gastronomicznych / technik handlowiec

0,5/0,5

32

technik hotelarstwa / technik obsługi turystycznej

0,5/0,5

32

technik hotelarstwa / technik obsługi turystycznej

0,5/0,5

32

RAZEM

4

124

RAZEM

4

126

 

..

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany.